esemény
Designrezisztencia kiállításmegnyitó 
Folytatva a tavaly indított párbeszédet design és művészet között, pontosabban e kettő viszonyáról művészek és művészeti vezetők részvételével, idén is a design volt a Debreceni Nemzetközi Művésztelep központi témája. Design és rezisztencia, designrezisztencia - e kifejezésben egyszerre van jelen a design mint a rezisztencia, az ellenállás eszköze; és a rezisztencia mint ellenállás a design mindenhatóságával szemben. Lehet-e a globális társadalmi folyamatok kritikai terepe a design, és ha igen, miként? Lehetséges-e érvényesülni szembeszegülve a designszemlélettel, ellenállva a design totálissá válásának?
 
Szeretettel látunk mindenkit a művésztelephez kapcsolódó kiállítás megnyitóján november 10-én 16 órakor. A megnyitóra induló buszra jelentkezni a regisztracio@modemart.hu címen lehet (a részvétel ezúttal is ingyenes). 
 
Kiállító művészek: 
Albert Ádám, Borbás Marci, Gábor Imre, Gróf Ferenc, Gryllus Ábris, Lőrincz Réka, Mátrai Erik, Molnár Dóra, Molnár Judit Lilla, Bartosz Mucha, Szigeti G. Csongor, Sztojánovits Andrea
 
Művészeti vezetők:
Csontó Lajos, Horányi Attila, Süli-Zakar Szabolcs
Jótanács

Az ikOn archívumában az összes 2000. januárja óta feltöltött esemény megtalálható.
archívum