esemény
Belső arcok - Jász Attila író, költő, Bernáth Ferenc és Kovács Bálint gitárművészek közös irodalmi-zenés tárlatvezetése | Kovács Péter kiállításán | Műcsarnok

megnyitó | 2021. november 28. 14:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | Műcsarnok

Térkép

Mi van a látható mögött? - teszi fel a kérdést Jász Attila író, költő. A választ három művészet közös élménye adja meg: Jász Attila versei és kisesszéi, Bernáth Ferenc és Kovács Bálint gitármuzsikája és Pet’R, azaz Kovács Péter talányos, a grafika és a festmény határán mozgó képei együtt kutatják a láthatatlan birodalmát.

https://mucsarnok.hu/kovacspeter

Belépőjegy: 2500 Ft

online jegyelővétel: https://jegymester.hu/production/60516/mucsarnok-jasz-attila-iro-koelto-bernath-ferenc-es-kovacs-balint-gitarmuveszek-koezoes-irodalmi-zenes-tarlatvezetese/6000589

Az eseményre művészeti (képző-, zene-, tánc és művészetelméleti) közép- és felsőoktatási intézmény hallgatói és tanárai, újságírók valamint MAOE, IKT tagok részére 1000 Ft-os szakmai jegyet biztosítunk. Ez a jegytípus csak a helyszínen elérhető (online jegyelővétellel nem), a kedvezményre való jogosultságot a jegypénztárnál igazolni kell.

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

FKSE Patron