esemény
Tárlatvezetés a Térügyek című kiállításban | Szira Henrietta | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2021. junius 12. 16:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum

Térkép

Tárlatvezetés a Térügyek című kiállításban.

Az idő fogalmának sok évszázados uralma után a huszadik század végétől a tér átfogóbb megértésének kísérlete került előtérbe a filozófia- és tudománytörténetben. Nem véletlen, hiszen a dimenzióváltások, valós és virtuális terek a tértapasztalatunk részévé, alapkérdéseivé váltak. Nem ellentétekként, sokkal inkább izgalmas kiegészítőiként egymásnak, mellyel szivesen kísérleteznek nem csupán a fizikusok, de a modern és kortárs képzőművészek is.

A kiállító művészek a technológia fejlődésének tudományos, társadalmi és művészettörténeti hatását a tér fogalmán keresztül vizsgálják. A művek által felvetett térrel kapcsolatos, helyenként ugyan vitatható, ám minden esetben gondolatébresztő elképzeléseket vesszük sorra a tárlatvezetés során.

 

Részvétel kiállítási belépővel lehetséges.

A tárlatvezetést tartja: Szira Henrietta

 

Ezt a eseményt csak akkor indítjuk el, amennyiben a tárlatvezetést megelőző napon délután három óráig a jelentkezők száma eléri a 5 főt.

Kérjük, regisztrációjával jelezze részvételi szándékát erre a programra!

REGISZTRÁCIÓ

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

OFF Biennale