esemény
MKE hallgatói kiállításának megnyitójára és ösztöndíják átadássá | Jessica Orcsik, Konrád Kaszás, Viola Ottinger, Luca Kőmíves, Ádám Skublics, Mária Csanálosi, Zsuzsanna Ferenczi, Krisztóf Lázár, Sára Vizy, Barbara Szlávik | Ari Kupsus Galéria

megnyitó | 2019. május 8. 18:00

a kiállítást megnyitja | Flip Csaba

web | http://arikupsusgallery.com

a kiállítás bezárása | 2019. május 17.

cím | Bródy Sándor utca 23/b, 1088 Budapest

Térkép

Szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói kiállításának megnyitójára és
Ari S. Kupsus Szalon Koncert Társaság ösztöndíjáinak átadássára,

amelyet 2019.  május 8-án a Bródy Sándor utca 23/b-ben, du. 6 óra tol 8 óraig tartunk.

A kiállítás 2019. május 17 -ig tekinthető meg.

Az Ari Kupsus Galéria 2010. február megállapodást kötött a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel, melynek értelmében a galéria az egyetem legígéretesebb negyedéves hallgatóinak 2010 kezdődően minden májusban kiállítást rendez. A galériában kiállított műveket a zsűri több, mint 300 alkotás közül választotta ki a hallgatók által benyújtott portfoliók alapján.

Az Ari S Kupsus Szalonkoncert Társaság a Liszt Ferenc Zeneakadémia klasszikus zenét tanuló hallgatóinak támogatására irányuló jótékonysági tevékenységét kiterjesztette a Magyar Képzőművészeti Egyetem tehetséges diákjainak támogatására. A minden februárban a Zeneakadémia hallgatóinak a Finn Nagykövetségen tartott Szalonkoncert Díjkiosztó Gáláján adományozott ösztöndíjakon túl a Képzőművészeti Egyetem ígéretes festőhallgatóinak idén tizennyolc képzőművészeti díjat oszt ki a Társasági Műgyütő Klubja.
A díjak nyertesei a kiállítás megnyitóján kerülnek majd bejelentésre.

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával!
Az ikOn weboldalán kilistázhatja a mai/holnapi/holnaputáni eseményeket!