esemény
Az elvarázsolt órák - Integrált családi délelőtt Csörgő Attila: Mozgásterek című kiállításán | Csörgő Attila | Új Budapest Galéria

megnyitó | 2019. május 4. 11:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | Új Budapest Galéria (Bálna)

Térkép

Az elvarázsolt órák

Integrált családi délelőtt Csörgő Attila: Mozgásterek című kiállításán

Több mint két éve szervezünk közösen a Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodájával művészetpedagógiai foglalkozásokat a Budapest Galéria és az Új Budapest Galéria kiállításain. 2019 májusában második alkalommal rendezzük meg azt az inkluzív szemléletű családi programot, amelyen nemcsak az integrált óvodába járó gyerekek és családtagjaik, hanem más érdeklődők is részt vehetnek. A galériába érkező nagyszülők, szülők és gyerekek olyan művészeti technikákat és alkotó módszereket ismerhetnek meg, amelyek egyszerre fejlesztik a nagy- és finom motorikus képességet, a mozgáskoordinációt, a kreativitást és a vizuális gondolkodást. A program résztvevői miközben meghallgatják a láthatatlan mágus történetét, rajzolhatnak, festhetnek valamint mozgó árnyképeket készíthetnek.

 

https://www.facebook.com/events/2152765034806339/

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.