esemény
Hatlépés: Czóbel Béla – R E J T É L Y – Juhász Anna irodalmi szalonja | Czóbel Béla, Barki Gergely, Juhász Anna, Radnay Csilla, Nagy Ervin, Szabó Ádám | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2019. március 23. 18:00

web | http://www.muzeumicentrum.hu/h...

cím | 2000 Szentendre, Templom tér 1. Czóbel Múzeum

Térkép

💠 H A T L É P É S // R E J T É L Y // C Z Ó B E L  B É L A 💠
A HATLÉPÉS sorozat keretében a negyedik lépés Szentendrén / Czóbel Béla és a Rejtély est /// az Újragondolt Czóbel 3.0 tárlaton Barki Gergellyel, a kiállítás kurátorával Juhász Anna beszélget.

Közreműködik:
🔹Radnay Csilla színművész
🔹Nagy Ervin színművész
🔹Szabó Ádám harmonikás, énekes

Titkok az életből – a Hatlépés – Juhász Anna irodalmi szalonja Szentendrén. Az esteken rendhagyó módon, személyes aspektusból mutatkoznak be Szentendre képzőművészei, eddig nem publikált írások, levelek révén.

A sorozat negyedik estjének központi fogalma a REJTÉLY – Czóbel Béla életmű-tárlatához kapcsolódóan az alkotó rejtélyes művészetének mozzanatai Radnay Csilla és Nagy Ervin színművészek tolmácsolásában elevenednek meg Barki Gergely művészettörténész, kurátor közreműködésével a szentendrei Czóbel Múzeumban, március 23-án. A hamisítatlan párizsi hangulatot, ami Czóbel életében meghatározó volt, Szabó Ádám varázsolja a múzeumba.
Karinthy Frigyes Láncszemek című novellájából tudjuk, hogy legfeljebb hat lépéssel bárki elérhető a Földön. A Ferenczy Múzeum legújabb programsorozata a szépirodalom barátainak szól, ám azzal a szándékkal, hogy a résztvevők – néhány lépés megtételével – a képzőművészethez is eljuthassanak. A HATLÉPÉS című irodalmi szalon házigazdája a népszerű irodalmár, Juhász Anna.

A tárlat 20:00 óráig látogatható.
👉🏽Belépőjegy az estre: 1000 Ft.
👉🏽Kedvezményes belépőjegy a program résztvevőinek a kiállításra: 700 Ft
👉🏽A programon való részvétel regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu
Budapestről autóbusz indul az estre, aki busszal jönne, regisztráló levelében kérjük, jelezze március 20-ig!
🔴A nagy érdeklődésnek köszönhetően az estre minden hely betelt!

📌Helyszín: Czóbel Múzeum, Szentendre, Templom tér 1.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Az ikOn adatbázisába feltöltött események az artRoll oldalakon azonnal láthatóvá válnak.