esemény
Hatlépés: Czóbel Béla – R E J T É L Y – Juhász Anna irodalmi szalonja | Czóbel Béla, Barki Gergely, Juhász Anna, Radnay Csilla, Nagy Ervin, Szabó Ádám | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2019. március 23. 18:00

web | http://www.muzeumicentrum.hu/h...

cím | 2000 Szentendre, Templom tér 1. Czóbel Múzeum

Térkép

💠 H A T L É P É S // R E J T É L Y // C Z Ó B E L  B É L A 💠
A HATLÉPÉS sorozat keretében a negyedik lépés Szentendrén / Czóbel Béla és a Rejtély est /// az Újragondolt Czóbel 3.0 tárlaton Barki Gergellyel, a kiállítás kurátorával Juhász Anna beszélget.

Közreműködik:
🔹Radnay Csilla színművész
🔹Nagy Ervin színművész
🔹Szabó Ádám harmonikás, énekes

Titkok az életből – a Hatlépés – Juhász Anna irodalmi szalonja Szentendrén. Az esteken rendhagyó módon, személyes aspektusból mutatkoznak be Szentendre képzőművészei, eddig nem publikált írások, levelek révén.

A sorozat negyedik estjének központi fogalma a REJTÉLY – Czóbel Béla életmű-tárlatához kapcsolódóan az alkotó rejtélyes művészetének mozzanatai Radnay Csilla és Nagy Ervin színművészek tolmácsolásában elevenednek meg Barki Gergely művészettörténész, kurátor közreműködésével a szentendrei Czóbel Múzeumban, március 23-án. A hamisítatlan párizsi hangulatot, ami Czóbel életében meghatározó volt, Szabó Ádám varázsolja a múzeumba.
Karinthy Frigyes Láncszemek című novellájából tudjuk, hogy legfeljebb hat lépéssel bárki elérhető a Földön. A Ferenczy Múzeum legújabb programsorozata a szépirodalom barátainak szól, ám azzal a szándékkal, hogy a résztvevők – néhány lépés megtételével – a képzőművészethez is eljuthassanak. A HATLÉPÉS című irodalmi szalon házigazdája a népszerű irodalmár, Juhász Anna.

A tárlat 20:00 óráig látogatható.
👉🏽Belépőjegy az estre: 1000 Ft.
👉🏽Kedvezményes belépőjegy a program résztvevőinek a kiállításra: 700 Ft
👉🏽A programon való részvétel regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu
Budapestről autóbusz indul az estre, aki busszal jönne, regisztráló levelében kérjük, jelezze március 20-ig!
🔴A nagy érdeklődésnek köszönhetően az estre minden hely betelt!

📌Helyszín: Czóbel Múzeum, Szentendre, Templom tér 1.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

GODOT palyazat