esemény
Art & Wine Lovers Club a Vylyan pincészettel a Ludwig 30 kiállításban | Vylyan pincészet | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2019. március 26. 18:30

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Térkép

Tárlatvezetés és borkóstoló a Vylyan Pincészettel a Ludwig 30 kiállításban.
A jegyár tartalmazza a múzeumi belépőt, az exkluzív tárlatvezetésen való részvételt, és a borkóstolót - természetesen nem maradhat el az Art & Wine Lover’s Club egyik védjegye, a tombola sem!

 

„A nap süt, az ég kék, a fű zöld. A szőlő terem. A bor erjed és érik. Az ember dolgozik és remél, aggódik és örül. Élvezi munkája gyümölcsét és örömmel mutatja meg azt másoknak. Az idők kezdete óta így megy ez, így van ez most is. Aki belekavarodik a szőlő és a bor világába, azt e világ nem engedi soha. Így vagyunk ezzel mi is, itt a Vylyannál. A boraink erről a szenvedélyről mesélnek.”

Debreczeni Mónika – birtokigazgató

 

A BIRTOKRÓL

Mi más is lehetne a nevük, mint Villány régi megnevezése: Vylyan. A birtok a Villányi borvidéken, Magyarország leghíresebb vörösbortermő vidékén található, 1992-ben alapította Debreczeni Pál. Jelenleg 120 hektáron gazdálkodnak.Az országban itt a legmagasabb a napsütéses órák száma. A Mecsek kelet-nyugati tájolása miatt védelmet nyújt a hűvös északi szelek elől. A tiszta mészkő alaprétegen kialakult löszös, agyagos talaj ideális a szőlőművelés számára. Az itt készült borok összetéveszthetetlenül villányiak. A Prémium borok 2019 tavaszán új köntösbe öltöztek: a címkék grafikáiból és a hátsó címkén megjelenő, kortárs hazai írók tollából született novellák részleteiből egy-egy önálló történet bontakozik ki.

 


A BORKÓSTOLÓ TÉTELEI

  • Kszí gyöngyözőbor (üdvözlő ital)
  • Villányi Montenouvo Cuvée 2015
  • Villányi Kékfrankos 2016
  • Villányi Franc 2016

 

 

A rendezvényre csak limitált létszámú látogatót tudunk fogadni!

A programon való részvételhez előzetes regisztráció ÉS programjegy váltása is szükséges! (regisztráció legkésőbb 2019. március 23-ig!)

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

 

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY!

A Ludwig Múzeum alapításának 30 éves évfordulója alkalmából rendezett programsorozat keretében ez az esemény rendhagyó módon Ludwig 30 éves kártyával ingyenesen látogatható! Ha még nincs Ludwig 30 éves kártyája, vásárolja meg IDE KATTINTVA!

Jótanács

Az ikOn adatbázisába feltöltött események az artRoll oldalakon azonnal láthatóvá válnak.

ISBN K�nyv+Gal�ria