esemény
SHIRLEY: A VALÓSÁG LÁTOMÁSAI – VETÍTÉS ÉS BESZÉLGETÉS A FILM RENDEZŐJÉVEL | Gustav Deutsch, Hanna Schimek, Forgács Péter | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2019. február 27. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Térkép

Az osztrák származású Gustav Deutsch filmjét a berlini filmfesztiválon mutatták be. Az animációs film a valóságot állítja színpadra Edward Hopper tizenöt festményének rekonstruált képi világán keresztül. A festményekből kibomló speciális effektek segítségével egy amerikai hölgy története az 50-es évek különleges hangulatát idézi.

A vetítést követően a médiaművészetről és a speciális effektek megvalósításának körülményeiről a film rendezőjével Gustav Deutsch-al és a látványtervet megteremtő Hanna Schimekkel beszélgetünk a közönség bevonásával.
A beszélgetést Forgács Péter médiaművész moderálja.

 

Angol nyelvű program!

A programon a részvétel ingyenes, azonban a férőhelyek limitált száma miatt regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi űrlapon keresztül tud: REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

 

 

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata

ISBN K�nyv+Gal�ria