esemény
Kicsiny Balázs: Időhúzás kötetbemutató | Kicsiny Balázs, Bódi Kinga, Süli-Zakar Szabolcs | Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

megnyitó | 2021. junius 25. 17:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ

Térkép

Kicsiny Balázst a tragédia és komédia közötti folyamatos játék mentette meg a lineáris (élet)utak megkérdőjelezhetetlenségének és egysíkúságának monotonitásától. Látszólag a valóságból kilépve az önmaga teremtette, burleszk helyzetekben és művei rejtőzködő alakjainak sajátos belső világában oldódik fel. Ugyanakkor a külvilág megfigyelésétől soha, egyetlen percre se tudott elszakadni. Kicsiny Balázst a szellemi szabadság vágya és a határok átlépése késztette mindig cselekvésre. Munkáiban az abszurditás és az összes nem illő dolgok ütköztetése a legalapvetőbb kiindulás. Történeteket mozdít el eredeti idejükből, összefüggésrendszerükből és az egymástól távoli helyeken megtörtént eseményeket, szituációkat egy új felületen fűzi össze.
A kötetet Kicsiny Balázs művész, Bódi Kinga kurátor és a katalógus szerzője, valamint Süli-Zakar Szabolcs, a MODEM művészeti vezetője mutatja be június 25-én 17 órától.
A belépés ingyenes.
A katalógust már most is megvásárolhatjátok a MODEM jegypénztárában, illetve a Zöld Kilincs kávézónkban. Ára 7.900 forint, de a bemutató alatt, illetve a Múzeumok Éjszakáján 20% kedvezménnyel vihetitek haza a kötetet.

Jótanács

Az ikOn adatbázisába feltöltött események az artRoll oldalakon azonnal láthatóvá válnak.

OFF Biennale