esemény
Központi tartalék - Tárlatvezetés Szabó Attilával | Szabó Attila | Horizont Galéria

megnyitó | 2019. junius 20. 18:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | Horizont Galéria

Térkép

Szabó Attila tárlatvezetést tart Központi tartalék című kiállításán, 2019.  június 20-án, csütörtökön 18:00 órakor! Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Szabó Attila (1972) képzőművész a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán diplomázott 2004-ben, doktori fokozatát a Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori iskolájában szerezte 2010-ben. Művészetszervezői és kurátori tevékenysége mellett tanított a Nyíregyházi Egyetem Vizuális Kultúra Intézetében 2005-2017 között. Jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszékén egyetemi docens. Egyéni kiállításai voltak többek között Szentendrén a Vajda Lajos Stúdió galériájában, a Miskolci Galériában, a Fészek Galériában, csoportos tárlatokon szerepelt a 2015-ös OFF Biennálén, a Mission Artban, az FKSE Stúdió Galériájában, a Nádor Galériában Pécsett valamint Athéban, Münchenben, Pilsenben és Brüsszelben.

http://antiflicker.blogspot.com/
http://szatsan7.wix.com/antiflicker

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

ISBN K�nyv+Gal�ria