esemény
FELHÍVÁS - CSATLAKOZZ A MAGYAR FESTÉSZET NAPJÁHOZ! | Csatlakozó művészek, Csatlakozó galériák | Szolnoki Művésztelep - KERT Galéria

megnyitó | 2017. szeptember 5. 18:00

web | http://festeszetnapja.hu

cím | Az ország múzeumai, galériái

Térkép

Tisztelt Múzeumvezető / Galériavezető!

Ezúton kérjük fel, hogy intézményében 2017. októberében szervezett festészeti kiállítással csatlakozzon a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozathoz!

A Magyar Festészet Napja Alapítvány szándéka, hogy erősítse a köztudatban a magyar festészet jelentőségét, a festmények művészeti színvonalából és egyediségéből adódó értékek elismertetését, és kivívja a kortárs magyar festők és alkotásaik iránti tiszteletet. Programjainkon a társművészetek is jelen vannak, koncertek, irodalmi műsorok, művészeti kerekasztal beszégetés és számos előadás színesíti a festészet ünnepét.

Kérjük, nyilvánítsák ki a helyi sajtóban és egyéb médiumokban, hogy a Magyar Festészet Napjához kapcsolódó rendezvényt tartanak októberben!
Töltsék ki az alábbi oldalon található regisztrációs lapot, amely alapján az Önök rendezvénye megjelenik nyomtatott kiadványainkban, weboldalunkon, és a Magyar Festészet Napja teljes kommunikációjában. További részletek honlapunkon és személyesen (festnapinfo@gail.com)
A csatlakozás határideje: 2017. szeptember 10. 24,00 óra.

http://festeszetnapja.hu/

Együttműködésünk reményében, üdvözlettel:

A Magyar Festészet Napja Alapítvány

 

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

ISBN K�nyv+Gal�ria