esemény
Filmvetítés | Ruben Brandt - A gyűjtő | Ruben Brandt, Fabényi Julia, Milorad Krstić | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2018. november 29. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Térkép

SOLD OUT! /// Az eseményre minden jegy elkelt!

 

Exkluzív tárlatvezetés, filmvetítés és közönségtalálkozó

A Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thriller rendhagyó vetítése után az alkotók dr. Fabényi Juliával a Ludwig Múzeum igazgatójával és Szipőcs Krisztinával szakmai igazgatóhelyettessel beszélgetnek az animációs filmről, a műgyűjtés szenvedélyéről és a múzeumokról.

A filmvetítést megelőzően, 18 órától Fabényi Julia tart exkluzív, egyórás tárlatvezetést a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban.

A művészet olykor veszélyesebb, mint az élet, derül ki a Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thrillerből. Milorad Krstić filmjében különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen.


A Ruben Brandt, a gyűjtő (96 perc, forgalmazó: Mozinet)
A filmet angol nyelven, magyar felirattal vetítjük.

A közönségtalálkozót követően lehetőség nyílik koccintani az alkotókkal.


PROGRAM:

18.00 Tárlatvezetés a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban (Helyszín: 3. emeleti kiállítótér)
19.00 órától filmvetítés: Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thriller (Helyszín: előadóterem, 1. emelet

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

A filmvetítés az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivállal és a Mozinettel együttműködésben valósul meg.

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.