esemény
Filmvetítés | Ruben Brandt - A gyűjtő | Ruben Brandt, Fabényi Julia, Milorad Krstić | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2018. november 29. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Térkép

SOLD OUT! /// Az eseményre minden jegy elkelt!

 

Exkluzív tárlatvezetés, filmvetítés és közönségtalálkozó

A Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thriller rendhagyó vetítése után az alkotók dr. Fabényi Juliával a Ludwig Múzeum igazgatójával és Szipőcs Krisztinával szakmai igazgatóhelyettessel beszélgetnek az animációs filmről, a műgyűjtés szenvedélyéről és a múzeumokról.

A filmvetítést megelőzően, 18 órától Fabényi Julia tart exkluzív, egyórás tárlatvezetést a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban.

A művészet olykor veszélyesebb, mint az élet, derül ki a Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thrillerből. Milorad Krstić filmjében különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen.


A Ruben Brandt, a gyűjtő (96 perc, forgalmazó: Mozinet)
A filmet angol nyelven, magyar felirattal vetítjük.

A közönségtalálkozót követően lehetőség nyílik koccintani az alkotókkal.


PROGRAM:

18.00 Tárlatvezetés a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban (Helyszín: 3. emeleti kiállítótér)
19.00 órától filmvetítés: Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thriller (Helyszín: előadóterem, 1. emelet

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

A filmvetítés az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivállal és a Mozinettel együttműködésben valósul meg.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

ISBN K�nyv+Gal�ria