esemény
Kollár-Klemencz László estje a Permanens forradalom című kiállításban - Múzeumok Éjszakája | Kollár-Klemencz László | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2018. junius 23. 19:30

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Térkép

A népszerű zenész estje az ukrán kortárs művészetet felvonultató kiállításunkban.

Kollár-Klemencz László a Kistehén zenekar frontembere, dalszerzője, szövegírója. A Budapest Bár és a Rájátszás oszlopos tagja. Rövidfilmek forgatókönyvírója, rendezője, szépíró.
 

A Rengeteg című album Kollár-Klemencz harmadik szólóalbuma, amely szorosan követi a 2008-ban megjelent, Ember a Fán című első, valamint az Erdős Virág verseinek feldolgozását tartalmazó, 2014-es második szólóalbuma, a Legesleges hangulatát, szövegcentrikusságát, személyességét.

„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” (Kollár-Klemencz László)

Helyszín: 2. emeleti kiállítótér

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A rendezvény a Múzeumok Éjszakája programsorozat keretében valósul meg, ezért a programon való részvétel csak Múzeumok Éjszakája programjeggyel lehetséges.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.